2011 m. birželio 20 d., pirmadienis

Pažiūrėti laivų

Štai ir pats pirmasis mano tikrasis skrebukas :) Veiksmas vyko Ispanijoje, ten, kur ir gyvena manoji dukterėčia - krikštaduktė. Nuotraukos darytos, kai mano mama vedėsi anūkę pažiūrėti laivų.
Skrebukas šiek tiek nebaigtas, nes neišgalvoju, kuo užrašyti pavadinimą... Laukiu komentarų ir kritikos!








4 komentarai:

  1. Sveikinu su pirmu skrebuku ir linkiu kad niekad neisblestu uzsidegimas skrebinti!

    AtsakytiPanaikinti
  2. prisidedu prie sveikinimu! :) man labai patiko tos siuvinetos bangeles ir spalvos puikiai parinktos, debeseliai labai smagus! na, o kritikuoti as nemoku... ;) galiu pasakyti tik viena kas krito i akis - is merginu forume ismokau, tik nemoku paaiskinti - geriausia kai nuotraukoje zmogaus zvilgsnis ziuri i skrebuko centra,kalbu apie virsutine nuotrauka,ten mergaites zvilgsnis tarsi isseina uz skrebuko ribu, taip atitraukia demesi nuo kitu detaliu ir lyg nukreipia zvilgsni uz skrebuko. galbut as tai keisciau nuotraukas vietomis, arba tik viena palikciau, bet cia tik mano nuomone ;) na o pavadinimas atsiras tada kada jam bus lemta :) mano pirmajam skrebuke atsirado gal tik po keliu menesiu :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėkoju, Asta, už pastabas. Taip, sutinku, kad nuotraukos neteisingai isdėstytos. Man komponavimo reikia dar pasimokyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. puiki pradzia :)
    debeseliai labai zavus :)
    o del nuotrauku isdestymo - man viskas cia tinka: mergaite apacioje, tikrai ziuri tinkama linkme, o virsuje esanti nuotrauka tarsi uzbaigia skrebuka - is arti parodo mergaites nuotaika, kuria galima tik numanyti is apatines nuotraukos :)
    sekems skrebinant :)

    AtsakytiPanaikinti