2011 m. spalio 2 d., sekmadienis

Augu

Ilgai ruošiausi naujam skrebukui... pirmasis "Pažiūrėti laivų" gavosi, švelniai tariant, it prisvilęs blynas :) Kai jį dariau, atrodė visai nieko, o dabar... visai primytivus ir toooks chaotiškas :) Nors man labai patinka įmantrūs skrebukai, su daug daug detalių, pati tokio daryti neišdrįsau. Nepavyksta suvaldyti visumos, norisi sudėti viską, ką turiu, atrodo gražu, bet... tai nuotrauka dingsta, tai centro nebelieka :) Pradžiai štai toks :) "Augu". Užrašo dar nėra, nes neturiu raidžių :)








Prisipažinsiu, labai nustebau, kai perskaičiau, kad dauguma iš jūsų skrebukus darot ilgai, vis grįždamos ir grįždamos prie jų patobulinti, pataisyti. Man, visada norinčiai greito rezultato, tai pasirodė mažų mažiausiai nuobodu :) bet... matau, kad man, žaliai skrebintojai, kitaip nieko nebus :) Štai ir šitas skrebukas tik sudėliotas, priklijuoti tik medžio lapeliai... Visa kita laukia jūsų kritikos ir patarimų.

2 komentarai:

  1. labai mielas skrebukas ;)
    patiko medelio idėja :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip minejau forume, grazi pradzia, taip ir toliau!
    O as prisipazinsiu kad kada pries daugel metu pradejau skrebiti, tai man uztruko labai labai ilgai kadangi buvo perfekcionizmo vedama, ir tai pat nepasitikejau savo ziniom kuriu mazai dar buvo. Su laiku ir patirtim dabar beveik visus skrebukus uzbaigiu per viena vakara. Ir kartais {nu daznai labai} taip gaunasi kad tie 'laisvai sumesti' skrebukai yra dinamiskesni, gyvesni ir zavesni negu tie prie kuriu praleista kelios paros kol kiekviena detale 'islaizyta' ir i vieta pastatyta...tokie daznai atrodo suvarzyti ;)

    AtsakytiPanaikinti