2011 m. lapkričio 11 d., penktadienis

Balta balta kur dairais

Vieną gražią dieną nutariau pažaisti Knopkiniukų siųlomą žaidimą. Kadangi buvau pas savo MB Suomijoje, jis ten komandiruotėje, laisvo laiko turėjau tikrai nemažai. Įdomūs žmonės tie suomiai :) Gyvenome ne permažiausio miestelio Rauma pakrašty, daugiabutyje, tačiau vietinių matėsi labai mažai. Nei už sienos kas krebžda, kaip įprasta Lietuvoj, nei laiptinėje kas girdisi, nei lauke žmonių daug nepamtysi. Vos vienas kitas ir tas pats bėgantis krosą ar vaikščiojantis su lazdomis (šiaurietiškas ėjimas vadinasi).
Maniau bus tikras iššūkis, jei parinks man spalvą raudoną, žalią ar bet kokia kitą, tik ne balta :))) Bet gi pataikyk tu man taip! Balta!
Butas, kuriame gyvenome, visas baltas!Sienos, baldai, spintos, durys. Net lėkštės, stalo yrankiai ir arbatos puodeliai. Nekalbu jau apie buitinę techniką :) Balto šaldytuvo madą tikriausiai įvedė suomiai :)
Kadangi man taip pasisekė su spalva, nelaukiau kelionės namo ir visus 9 daiktus nupaveikslavau paskutinį vakarą Suomijoje. Iš karto atsiprašau už nuotraukų kokybę. Kaip jau sakiau, paveikslavau viską vakare, o ir apšvietimas tame bute pasitaikė laaabai jau varganas. Vakare spintoje be prožektoriuko juodos maikutės nerastum...

Pirmiausia nupaveikslavau naktinę lempą, kaip tik tuo metu migdžiau savo Ievutę. Didesnės šviesos nejungiau, todėl nuotraukoje ji atrodo gelsva :). Kai mažoji užmigo, daiktų medžioti išėjau į svetainę ir virtuvę. Jau žinojau, kad beveik visus likusius daiktus ten ir rasiu. Pritrūkus prisiminiau baltą vonelę. Tada liko dar vienas...  Norėjau ko nors įdomesnio, tad teko padarinėti spinteles. Balti puodeliai ir lėkštės įspūdžio nepadarė. Tuomet atėjo eilė stalčiams. Praktiškai visi jie buvo tušti. Tik pats paskutinis, mano laimei, slėpė baltus knopkiukus.

Visi daiktai koliaže, net baltos savaržėlės - rasti bute, tik vonelę pirkome patys. Mūsų 3.5 mėnėsių pončkai duše ar saunoje maudytis dar ankstoka :)

6 komentarai:

  1. :)))) ej .. as zinau kad si spalva dekinga ...Namie jauciu butum vestuvine suknele radus :))))
    Pamirsai tik aprasyti kaip ejos fotomedziokles pradzia ir pabaiga, ne jau vonia fotkinai pirma :)))))) Knopkes mane pakerejo :))))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pasitaisiau. Jo, tie balti knopkiukai kaip pagal užsakymą ten pasitaikė Knopkiniukų žaidimui :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. kiek laiko truko igyvendinimas?
    as dabar geltonos spalvos daiktus rankioju, o pasirodo ju ne tiek daug turim :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. oi, palyginus labai greit, aisku, pries paveiksluojant buvau apgalvojus, ka paveiksluosiu :)

    AtsakytiPanaikinti