2011 m. lapkričio 27 d., sekmadienis

Gėriai, kuriuos prikaupiau Suomijoje :)

Savo įrašuose jau minėjau, kad visą mėnesį su Ievute praleidom pas MB Suomijoje. Tai buvo ilgiausias laiko tarpas, kai po susirgimo skreblige išbuvau be savo popieriukų. Buvo nelengva... tikrai.
Bet laiko veltui ir ten neleidau. Peržiūrėjau visų jūsų dienoraščių visus užlkaborius, jūsų skaitytojų dienoraščius, jų skaitytojų ir taip be galo, be krašto :)
Taip pat kaupiau skrebinimo gėrius. Štai jie:
 Trumpai papasakosiu kiekvieno geriuko atsiradimo istoriją :)

Šituos mini atvirukus pirkau Timmaris parduotuvėję, kurią netyčią aptikau vaikščiojant po miestelį, kuriame gyvenome. Turiu pripažinti, kad parduotuvėje man atrodė jie kur kas yspudingiau, bet kadangi kainavo vos po 1 eurą, tai tiek to, kur nors tikrai panaudosiu.


Čia rankų darbo kirstos raidės. Visos melsvos ir su blizgučiai, labiausiai tiktų kalėdiniams darbeliams, bet manau, kad reikalui esant man pavyks paslėpti tuos blizkučius ir pakeisti jų spalvą, kad tiktų ir kitokiai tematikai. 

Čia dar pora lapelių lipdukų. Kainavo taip pat po 1 eurą. 


Mažeikiuose labai sunku rasti ką nors patogaus skrebinimui. Pvz tokiame dėkliuke dvipusės lipnios juostos niekur nėra pirkti. Čia aišku ne dvipusė, bet vistiek labai patogi naudoti lipni juostelė. Labai tokios neieškojau, bet parduotuvėse Mažeikiuose irgi nelabai mačiau...

Etiketės nuo rūbų :) kadanors jie taps tagiukais :) 


Emblema nuo vyro kelnių. Pats atnešė netyčia nuplėšęs :) Gerai išauklėjau, ane :)

Du dideli rulonai lipnios juostos. Lauktuvės iš vyro darbo :)))) Kadanors, kurnors...

Dar keletas lauktuvių iš MB darbo :) Pilna dėžutė raidžių, kurias jie naudoja rentgeno nuotraukoms žymėti. Kol neturiu jokio kirtimo aparato, raidės - man brangiausias turtas :)


Ratelis Dymo aparačiukui. Su juo išeina išspausti raides, kurios geraja puse gaunasi ne iškilusios, o įdubusios.   Ir nemažai metrų juostelės aparačiukui. Jin yra iš abiejų pusių balta, o viduje švininė juostelė, tol norint galima viršutinę baltą juostelę nusilupti ir gaunasi grynai metalinė.
Jeigu kuri norėtumėt, galėčiau pasimainyti į kokios kitos spalvos juostelę, tik nežinau kokio pločio jūs jas naudojate. Maniškė 12mm pločio.

Du skylamušiai iš Timmaris. Kainavo po 6 eurus. Ir pora dėžučių nuo ledų. Manau jie labai tiks nedidelių albumų viršeliams.




Dar vienas lipdukų lapas su raidėm. Kelias jau spėjau panaudoti :)

Ir kelių rūšių maišeliai iš prekybos centro :)

 Tai tiek to gėrio :)

1 komentaras:

  1. Smagus apsipirkimas :) pamatysi per laika tu geriu vis daugiau ir daugiau kaupsis :) tos raideles ant spalvotu pagrinduku labai fainos ir originalios :) ir smagu, kad vyras prijaucia ir padeda geriu kaupti :) maniskis man irgi vis kazka partysia :) o seip jei kada lankysiesi Siauliuose ar Vilniuje, tai irgi yra Tiimari parduotuves :)

    AtsakytiPanaikinti