2012 m. sausio 3 d., antradienis

Jėėėėėėėėėė!!!

Sveikinu visas ir visus su praėjusiomis šventėmis. Linkiu, kad ateinantys metai būtų pilni galimybių visame kame. Linkiu tinkamai tas galimybes išnaudoti!
Šianakt ir vėl išlydėjau savo MB į Suomiją. Esu be galo laiminga, kad visas šventes, pradedant mano gimtadieniu, kuris buvo lapkričio pabaigoje, ir baigiant Naujaisiais, sutikome visi kartu. Nenoriu labai plėstis, bet tas švenčių laikotarpis buvo toks ypatingas, tarsi sapnas, iš kurio niekad nesinorėjo pabusti.
Tačiau yra kaip yra ir nieko čia nepadarysi. Džiaugiamės gyvenimu toliau! Kol MB buvo namuose, apie skrebinimą pagalvodavau labai retai. Žinojau, kad kai jis išvažiuos, savo popieriukais galėsiu džiaugtis kiek jėgos leis :) 
Koks smagus sutapimas! Iš namų išvažiavus vienai mano meilei, paštu atkeliavo kita :)
Per Kalėdas laimėjau scrapping.lt saldainiuką. Man atiteko antrasis :) su daugybe popieriaus, skylamušiais, juostelėmis ir daug kito gėrio.
Šokinėjau iš laimės. MB net pajuokavo, kad džiaugiaus labiau nei nuo jo gautais auskarais :) ARgi moteris gali nesidžiaugti naujais auksiniais auskarais? Žodžiu, dėl visų dovanų - laimės pilnos kelnės ir kišenės :)
Dėkoju scrapping.lt už suteiktą galimybę laimėti ir už nuostabų prizą. Popierių gražumas! Ir visi skirtingi! Pasaka! Ir jų tiek daaaaug!!!
Viskas, atleiskit, nebeturiu laiko. Lekiu skrebinti ;) IKI

2 komentarai:

  1. Dziaugiames,kad pavyko pradziuginti. O labiausiaidziaugsimes, kai pamatysime naujusskrebukus su siomispriemonemis!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jau yra :) Net du :) Bet tvardausi nepaveiksluoti, laukiu rytojaus, gal duos Dievas šviesią dieną :)

    AtsakytiPanaikinti