2012 m. birželio 10 d., sekmadienis

3 nauji skrebukai į Ievos būsimą albumą

Tikriausiai jau žinote, kad savo nuotraukų neskrebinų. Dėl keleto priežasčių: paprastai pati paveiksluoju, tad į kadrą patenku retai (nors savo nuotraukų norėčiau turėti daugiau), nesu beviltiška optimistė ir manau, kad spėti kažkaip suskrebinti galėčiau tik Ievos nuotraukas, kurių jau ir dabar turime labai daug, ir šiaip, manau, kad bent jau kol kas, mano skrebinimo stilius toks primytivokas, todėl labiausiai tinka nebent vaikiškoms nuotraukoms. Gal ateityje, kai įgusiu skrebinti, kai SUSKREBINSIU  visas Ievos nuotraukas, ateis eilė ir maniškėms :)

Tiesą sakant šiek tiek skrebinu ir kitokių nuotraukų. Užsivedžiau albumą, kurį pavadinsiu mūsų šeimos metais. Vieniems metams - vienas albumas. Ten planuoju įdėti mažiau darbo, tiesiog klijuoti mūsų bendras nuotraukas, šeimos šventes, išvykas, šiaip įsimintinus momentus. Jas dekoruosiu bilietais iš cirko, muziejų, kuriuos aplankome ir panašiais dalykais. Kol kas ten dar visai nedaug nuotraukų, bet gerai, kad čia parašiau, reiks skirti ir jam laiko. Tą albumą planuoju pasilikti sau. Kai Ieva užaugs, pasiims visus savo skrebukus, o albumai su mūsų metais liks mūsų namuose.

Taigi. Pristatau naujausius darbelius.

KASDIEN VIS KAŽKAS NAUJA

Tikriausiai kiekviena mama pritars, kad auginant vaiką, kiekviena diena atneša kažką nauja. Taip gera būti mama :)    Labai viskas čia paprasta. kiekvieną kartą, pradėdama naują skrebuką, peržiūriu dešimtis pavyzdžių ir planuoju padaryti skrebuką, kuriame būtų visko daug daug ir kad viskas derėtų. Man labai tokie patinka :) Bet darant panaudoju kelis popierius, kelių spalvų raides, dar vieną kitą dekoraciją. Na, bet viskas dar ateity, ar ne :)







STIPRUOLĖ

Apie Ievutės atkaklumą ir pasvajojimą, kad ir užaugus ji taip pat atkakliai ir tvirtai siektų savo tikslų :)






TIK AŠ IR TIK TU

Liepos 12 Ievai bus metai. Per tą laiką atskirai naktį praleidome tik kartą :) Keistas jausmas. Buvau beveik vienišė. Mėgau viena apsipirkinėti, viena gyventi. Daryti ką noriu ir kada noriu :) Dabar viskas kitaip. Paskutiniais mėnesiais ėmiau itin vertinti buvimą kartu. Žinau, kad dabar - geriausias mudviejų laikas. apskritai, tai geriausias laikas yra visada, juk tiesa :)

Nuotrauka iš viešnagės Suomijoje. Mūsų tėvelis vakare išeidavo į darbą, tad beveik visą naktį vėl būdavome vienos :) Tas tikrai nebuvo blogai :) 







Gražaus visoms sekmadienio! 

Jeigu tik kuri turite noro ir įkvėpimo, drąsiai komentuokite mano skrebukus. Ne tik seniokės, bet ir nesenai pradėjusios skrebunti ;) Labai noriu sulaukti kritikos ir patarimų, kurie padėtų man kurti įvairesnius, sudėtingesnius skrebukus :) Ačiū iš anksto.

7 komentarai:

  1. Šaunuolė ;) Man paskutinis skrebukas labiausiai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. nors neprasei patarimu fotografijai, betgi isdrisiu...;) Pastebejau kad visos nuotraukos su gelsvu arba oranziniu atspalviu (tai kas nelabai pageidautina). Patarciau nustatyti foto aparato 'white balance' ( tai dazniausiai lemputes ikonas and ivairiausiu aparatu). Tokiu budu aparatui pasakysi kad fotkini patalpoj ir numus ta gelsvuma.
    O del stiliaus 'savo as' atradimo skrebinime tai maziau kreipk demesi i dabartines tendencijas, o labiau i tai kas tau paciai grazu. Kuo daugiau visko pridedi tuo sudetingiau gaunasi islaikyti tobula pusiausvyra ir dizaina. Jei minimalistika labiau tau limpa, tuo stiliu ir skrebink ;)
    Pastebejau kad ant kiekvieno skrebuko gausus aprasymas - maladiec! Ievai tai bus svarbiau ateity negu dizainas ar priemoniu parinkimas.
    Labiausiai man patinka paskutinis, bet kaip minejau tos oranzines spalvos per didele doze..."Tik as ir tik tu" pavadinima suspausciau kad tarp zodziu liktu siauresni tarpai. Visad bandyk sudeti elementus taip kad butu artimesnis salytis ir maziau tu tarpu tarp atskiru detaliu, raidynu, ir pan.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aciū, Irmut, už gerą dozę patarimų :) Kas netingit, pakritikuokit! Man labai Jūsų reikia!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man labai patiko "stipruolė", nes šiame darbe man išryškėja toks kontrastas - užrašas sako "stipruolė", nes jau geba nulaikyt galvutę, apsiverst, etc, ir tuo pačiu metu bendras skrebuko vaizdas bei nuotraukos su mažyle man spinduliuoja lengvumą ir trapumą. Labai faina. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man visi zavingi skrebukai :) tokie spinduliuojantys meile ir siluma :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tikrai grazus skrebukai!Ypac pirmas ir aantras man patiko :)
    tikrai faina kad itrauki ir aprasymus; as juos naudoju daug reciau, nes viska aprasineju skrebo knygoje brag book :)

    o del pastabu-Irma jau pasake :) As irgi buciau pasiuliusi kita karta pabandyti su sriftu kitaip pazaisti.

    O foto galima su pikasa pakoreguoti ir apsvietima tame tarpe (jei kils kokiu klausimu-rasyk)

    AtsakytiPanaikinti