2012 m. rugpjūčio 17 d., penktadienis

Pasmerkta skrebinimui

Šis įrašas apie tai, kaip mano tėtis mane užprogramavo skrebinimui. Tai įvyko labai senai, ko gero man vos gimus.

Jis tikriausiai kaip ir aš nenorėjo savo vaikui pilko ir nuobodaus nuotraukų albumo. O buvo (ir tebėra) jis toks pat prie meno kaip ir aš :D

Kai skrebinu Ievos nuotraukas, aš jau matai, kaip ji džiaugiasi jas žiūrėdama. Kažkaip aš jai net pavydžiu. Ir negaliu nusakyti to jausmo, kai beskrebindama prisiminiau, juk ir aš turiu skrebukų albumą! Tą patį pirmąjį, kurį mano tėtis buvo pradėjęs gražinti. Gaila, žinoma, kad jame viso labo tik trys atvartai, bet ir jų matyt, pakako, kad kad būčiau užprogramuota skrebinimui.







Priemonės čia labai paprastos: spalvotas plonas popierius ir toks kaip zomšinis. Net nežinau, kaip jis vadinasi. Raidės ir visi kiti ornamentai pjaustyti kanceliariniu peiliuku. Tebeturiu išsaugojusi tą patį peiliuką, kuriuo jis darbavosi, šiek tiek to švelnaus popieriaus ir visus raidžių bei ornamentų trafaretus.

Kai tėčio paklausiau, kodėl tik trys atvartais, visą kaltę suvertė ant mamos :) Ji iškritikavo paskutinįjį spalvų derinį geltona-juoda ir po to jam visas ūpas šiam darbui pradingo... Ech ta mama... Ji juk ne prie meno... Maniau, kad tik vyrai gali nesuprasti skrebinimo :)

Kai tėtis išeis į penciją, paprašysiu jo vėl prisėsti prie šio projekto ;)

Programuokim savo vaikus skrebinimui!

9 komentarai:

  1. va, cia tai geras!!!! :)

    vertybe kokia :) Prasyk tecio, kad pratestu...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super :) Kažkodėl, net švelnūs pagaugai per nugarą nuėjo :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Beje, antroje dešininėje nuotraukoje atpažįstu tave - vyresnioji mergaitė esi, taip?

    AtsakytiPanaikinti
  4. :) Tikrai taip, Daiva. Su sese mudvi ten :) Krikstynu tai viskas aišku kuri aš, paskutiniojoj ant vėžlio irgi :) Vėžlys netikras :) Čia Kryme, prie Juodosios jūros kažkada...

    AtsakytiPanaikinti
  5. O geras, nu tikrai tavo tetis labai saunuolis, kad toki albuma buvo pradejes. Ir as zinau ta popieriu, ta svelnu! Vaikystej turejau tokia knygele, i kuria reikejo klijuoti aplikacijas, tai butent toks barchatinis popierius buvo, man labai patikdavo :D

    O dar toks klausimelis... tame pirmame puslapyje, kur apie gimima, ten tavo vardas ne Alina, o Regina irasytas, ar as kazka ne taip iskaiciau? :) ar cia kokia nors paslaptis? :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Paslaptis visa tame, kad vardas tai mano mamos :) Dabar nulekiau paziureti savo Ievos apyrankele, tai ten irgi, ne jos, o mano vardas irasytas :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. aa jo, teisingai, ant apyrankiu raso mamos varda :) As nesupratau, kad ten apyranke :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Labai įdomu!Mano mama taip pat darė skrebukų tipo albumus:)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Nuostabus tėtis, puikus albumas :)

    AtsakytiPanaikinti