2012 m. rugsėjo 16 d., sekmadienis

Pagaliau pasirodau

Pagaliau - nes jau senai norėjau parašyti, bet nerasdavau laiko. O laiko, kada galėčiau ramiai prisėsti prie kompiuterio, susikelti nuotraukas, bent minimaliai jas patvarkyti, tikrai nebuvo. Ieva prie kompo prisėsti neleidžia nė iš tolo, tuoj pat stumia mane  ir ištiesusi rankas prašosi būti pasodinama į mano vietą :)
Bet šiandien... atsitiko kaikas netikėto... Išvažiavo mano vyras su vaiku pas uošvius...paliko mane vieną... po valandos skambina ir sako, kad pats išvažiuoja žvejoti, o Ieva pasilieka pas bočius :D
Kokią minutę vaikščiojau po butą ir negalėjau patikėti. Tai reiškė, kad artimiausias kokias keturias valandas namie būsiu viena, galėsiu klausytis garsiai muzikos, nereikės bijoti, kad bet kurią akimirką mažoji gali pabusti ir mano laikas staiga baigsis :)

Galėtų ir dažniau jiedu taip išvažiuoti :D
Ką gi, įkvėpimas po dviejų skrebukų baigėsi, todėl dabar bandysiu greit pasirodyti ką sukūriau šiandien ir iki šiandien, žodžiu, skrebukus, kurių dar nerodžiau. Pradedam:

KU-KU - apie pirmuosius žaidimus, kuriuos Ieva jau suvokė kaip žaidimus :) Nutrauki kaldrą nuo akių, sakai ku-ku, o ji juokiasi :) Paprasčiau nei paprasta, bet taip brangu...



PANELĖ - Kaip Ieva suskaito žurnalus pirmiau už mane :)





ŪSAI JIEMS TINKA - apie tėčio pakvailiojimus :) Kažkada buvau dariusi skrebuką KURIS Į KURĮ PANAŠUS su tomis pačiomis nuotraukomis.




PUSĘ PER PUSĘ- apie... ech...




EINAM PRIE EŽERO - paprastai apie pasivaikščiojimus prie ežero. iš visų šiandieninių jis man labiausiai patinka.  Gal tos spalvos žemės atspalvio... aišku, jų čia tikrų ir nesimato... Bet mano B vis dažniau užsimena apie normalų fotoaparatą... tai manau, kad po Kalėdų skrebukus paveiksluosiu normalesniu aparatu ir nebereiks man jūsų atsiprašinėti už baisias nuotraukas.






SMILE - ką čia bepridursi...





ŠYPSENĖLĖ - Kai nesugalvoju, kaip pavadinti skrebuko - visada padeda pavadinimas apie šypseną :)






Na va...

2 komentarai:

  1. visi skrebukai savaip mieli, bet pats nerealiausia apie ūsus :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nuostabias akimirkas sau užfiksuoji nuo pat pradžių - šaunuolė. Darbeliai labai mieli, man ypač patiko detalės, pvz., su laumžirgiais, ažuolo lapais. :)

    Ir dukrytė tavo tikra gražuolė. :)

    AtsakytiPanaikinti