2013 m. vasario 10 d., sekmadienis

Nerodyti skrebukai ir 2013 metų skrebinimo planas

Pagaliau rodausu dar nerodytus darbelius. Kažkaip žiūriu labai nesipildo mano blogas, tai reikia pasitempti :) Vis paskrebinu pamačius kokį įkvepiantį darbelį, tik pasirodymą vis atidėlioju :) Dar esu pradėjus pildyti naują metų knygą. Su praėjusiais metais sekėsi nekaip, nes kaip pasidariau nuotraukas iki 6 Ievos mėnesio tai ir užstrigau... Tai nuotraukų redagavimo programa užstrigo, (nelabai tiesą sakant ir moku ja naudotis), tai dar kas nors... Dabar net pastebėjau, kad kai kurių failiukų su nuotraukomis išviso nebėra... Ar tik nebus Ieva pasidarbavus... Tai va, ir stovi dabar tas 2012metų albumas su keliais puslapiais užpildytais apie Kalėdas dar nuo 2011 metų :)
Prasidėjus šiems metams mintyse susidėliojau skrebinimo planą, kurio labai stengsiuos laikytis. Planas atrodo maždaug taip:
>>>>> Kiekvieno mėnesio pradžioje susitvarkyti praėjusio mėnesio nuotraukas ir jas pasigaminti. Taip visada turėsiu naujų nuotraukų ir jų tiek nebeprisikaups, nes dažnai šį darbą atidėlioju kai pamąstau, kad nuotraukų yra labai daug, o laiko tam darbui šį kartą tiek neturiu.
>>>>> Kas mėnesį užpildyti po vieną knygos skyrių, nes laikui bėgant prisiminimai užsimiršta ir nebeina apie juos taip įdomiai parašyti :) Jei pildysiu kas mėnesį, darbo nebus labai daug, jis nesikaups ir nereiks jo atidėlioti dar vėlesniam laikui :)
>>>>> Kiekvieną savaitę bent po vieną skrebuką padaryti, t.y. kad menesiui bent po 4-5 išeitų. Nekontroliuoju savęs ar šią savaitę jau padariau nors vieną ) nes dažnai vienu prisėdimu padarau mažiausiai po du ir dar trečią pradedu :) Taip kad su šiuo punktu manau bus viskas tvarkoj.

Dar norėčiau per šiuos metus padaryti Ievos krikštynų ir pirmo gimtadienio albumukus. Juolab, kad patys albumai yra, ten svečiai ir palinkėjimų prirašė, tereikia pasigaminti nuotraukas ir jas sudėlioti.

Na matysim kaip čia bus su tais darbais, svarbu per daug neprisižadėti, nes su tais pažadais dažnai įvyksta atvirkštinis variantas...

Artimiausiomis dienomis paaiškės vienas svarbus reikalas. Tad jeigu įvyks taip kaip tikiuosi, tai skrebinimą teks atidėti kuriam laikui... na, bet apie tai, apie metų albumą ir apie kitus albumus - kitą kartą, o šiandien rodausi dar nerodytus skrebukėlius. Visai paprastus, daugiau ar mažiau vykusius, bet tikrai ateity smagiau  žiūrėsimus nei paprastas nuotraukas :)

VA KAIP





PIRMOS KOŠĖS ir pirmas Ievos indėlis į skrebuko kūrimą :)






JAU NULAIKO GALVYTĘ




IR TU, TETUK, TAIP DARYK, KAIP IEVUTĖ DARO :)

             Per margu man čia, be reikalo su tom raidėm tiek prisižaidžiau. Bet kai priklijauvau, jau buvo vėlu kažką iš esmės keisti, gal kas turit kokių minčių kaip nenuklijuojant užrašų galima kiek pagerinti šio skrebuko vaizdą?




PASIPUOŠUSI    apie atrastą mezgimo džiaugsmą ir pasigėrėjimą žiūrint į pasipuošusią Ievą :)

               





Ieva man visada labai padeda, visur ir visuose reikaluose :) Be jos aš nė žingsnio :) Puikiai įvaldžius kėdės stumdymą ir užlipimą ant jos, Ieva kartu su manim ir indus plauna, ir maistą gamina, ir lygina, ir skrebukus paveiksluoja :)




Geros visiem popietės, gražios ateinančios savaitės. Linkiu visiems tiek įkvėpimo ir skrebukų kaip šiai skrebintojai :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą