2015 m. birželio 25 d., ketvirtadienis

Musu sausis - vasaris 2015

 KAd jau si nuotrauka pasirode besanti pirmoji albume, matyt metus pradejau nuo skrebinimo :) Si atviruka dariau drauges prasymu.

 Pagaliau musu Ieva nebepiesia galvakoju :) Jos zmogeliukai igavo kuna :) ir, mano nuostabai, labai jau netrukus jiems isaugo ausys, delniukai, net pirstai, o dar po savaites - netbambos :)


 Keista ziureti i sias nuotraukas, nes musu regione, kuriame gyvenam, sniego vaizdas labai jau retas. O mes juo net visa diena dziaugemes. Lipdem ir besmegeniu seimyna, bet jie istirpo nespejus ju net nupaveiksluoti :) 

 O ko ne pavasaris? Kartais man taip buna, kad vidury ziemos pakvimpa atsilimu ir giedra. Tokius spalvotus pusrycius turejom :) Retai istaikom kartu papusryciauti, Pauliaus darbu grafikai tokie durni, kad net savaitgaliais retai kada galim pusryciu rie vieno stalo susesti.

O cia kelios nuotraukos is renginio vaikams. Kazkur internete radau ir nulekem. SMagu buvo. Tas vyriskis nuotraukose - stebukladarys. Visokius fokusus rode :) Paikulturinom taip sakant.





Uzgaveniu karnavalas. Geras daiktas. Vaziuoja masinos ispuostos, abiejose gatves pusese kruvos zmoniu, persirengusiu ivairiausiais kostiumais gaudo saldainius, kuriuos meto ivairiu organizaciju atstovai, vaziuojantys tose masinose. Spek gaudyti ir saukti Helau!!!!!




 Turim kaimynus, apie 40 metu amziaus porele. Pasiute tokie, visur dalyvauja. Visus savo surinktus saldainius atidave Ievai. O tai buvo reikalu :))) TIesa sakant, mes iki siol dar tu saldainiu turim :D




Pagaliau gavom vieta miesto darzelyje, kuris mums kainuos per pus pigiau nei privatus.... tas reiskia, sutaupysim apie 250 euru per menesi. Jus galit pagalvot???? Didziausias mano nepasitenkinimas yra tame, kad mokame nezmoniskus pinigus net paciu vokieciu akimis ziurint, o gauname paprasciausia elementaria vaiko prieziura, i kuria neieina nei koks papildomas ugdymas- piesimas, paklijavimas, raideliu ar daineliu pasimokinimas. Nieko. Pabuna, su vaikais pazaidzia, pavalgo, pamiega, i lauka iseina....  Nepaisant to, visai neblogai Ieva ten jautes, ir noriai ta darzeli lanke. Siuvau stai tokias sirdis atsisveikinimo proga aukletojom.



 Paskutinis apsilankymas darzely.   Sake, kad ruose kazkokia dovana Ievai, bet nespejo, zadejo paskambint ir dar kart mus jau i svecius pasikviesti. Taip ir nebesulaukem :D




 Skrebinam kartu. Musu su Ieva kalboje tai reiskia - darbuojames. Kas ryta, kai ji atsikelia, turiu omeny savaitgalius, ji zadina mane, o kai paklausiu ka veiksim, ji man atsako - darbuosims :)


nerealus skylamusiai, kuriuos pirkau sendaikciu turguje. Uz visus tris sumokejau 8.5 euro. Geris neapsakomas!!!!!!!!!!!


 Perkant vandeni ar limonada plastikineje taroje, mokam uzstata. Daug kartu sakiau, kad sau ka nors nusipirksiu. nes as viena rupinuosi tu buteliu rusiavimu, kaupimu,  pridavimu. Bet kaip visada iseina tie eurai ir tiek ziniu... si karta zadejau firminius guminius batus nusipirkti... o isejo... Ponis :D   Vengiu Ievai pirkti neplanuotus zaislus, o ypac tokius... sneka, dainuoja, galva purto, nuo lentynos krenta. Papirko tik mintis, kad reikia juk ne tik lelemis rupintis ir joms sauskelnes keisti, bet gal ir paivairinti Mamos ir vaiko zaidima :)  Ka jus sau manot? Dziaugsmas tesesi, ko nenuejom i kita parduotuve ir kol ji nepamate kasos aparato. PAreiske, kad ponio nebenori! Papykau. KAsos aparato aisku nepirkau, namie poni supakavau atgal ir uzkeliau ant spintos. Po 10min jo vel prireike ir, mano nuostabai, periodiskai su juo pazaidzia. 15 euru berods jis tada kainavo. Visokiu tu zaislu reikia, bet geriau jau tikriausiai ka vertingesnio buciau nupirkus. Pvz firminius guminius batus sau :D nes kiek pamenu, takart uz butelius beveik 40 euru gavom! Nerealiai!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą