2015 m. sausio 16 d., penktadienis

Kaip sunkiai...

Ech... kaip sunkiai man sekasi bloga pildyti... Deti nuotraukas, aprasineti savo darbus... Nuobodu? Sueda daug laiko? Ir viena ir kita. Daznai nesu nuotraukomis patenkinta, dar ir tai motyvacija smugdo... Bet siaip ne taip :) O bet taciau svetimus dienorascius internete o o o kaip megstu skaityti :)

Keletas mano naujausiu darbu. kiti vis laukia savo eiles buti nupaveiksluotiems :)


Kol keliasi nuotraukos is fotoaparato i kompiuteri, papasakosiu kuo gyvenu paskutinem dienom.
Atradau rusaites dienorasti, kuri kuria pagrinde albumus.  ir zinot, ji mane taip ikvepe, kad as  nebegaliu sustot apie tuos albumus galvojusi ir apie visokius kitokius dalykus... Albumai paprasti, is pirmo zvilgsnio sukurti atmestinai, siules daznai kreivos, puslapiai irgi kreivoki, bet viskas taaip lengva ir paprasta... ir viskas taaaaip grazu...
Man super. Rusijoj ji pakankamai populiari, yra isleidusi savo knyga apie tu paciu albumu gamyba. Bet ne cia esme. Esme tame, kad as pagalvojau, o kodel reikia kurti tai, kas patinka kitiems, bet nelabai patinka tau? Arba patinka kitiems, bet tau ta grozi sukurti reikia ooo kokiek pastangu... ir galiausiai kuryba dziaugsmo nebeteikia?    Ir galu gale mane tai pramuse, as pagalvojau, kad svarbiausia - kurybos dziaugsmas. Jei tai pagaminsi su meile, dziaugsmu ir su dalele sirdies, tavo kurinys butinai atras antra toki pat kaip tu, kuris nores tavo daikta isigyti. Va. Protingai susakiau?       Kodel isigyti? Nes tiek, kiek gali sukurti grozio, daznai skrebintojai paciai nereikia, visada smagu savo kuryba pasidalinti ir kartais dar viena kita eura is to uzdirbti.

Taigi, pristatau, keleta savo darbeliu, ikveptu minetosios rusaites  http://hozayka-travy.livejournal.com/:









Ir visos 10 atviruciu kartu.




O stai keletas uzuominu is mano jau beveik pabaigtu albumu. Vienas bus vyriskas apie keliones, bet galetu tikti ir moteriai, kitas, specialiai moteriskas.
Jiems truksta tik virseliu, todel jau labai greitai..













Stai ir viskas :)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą