2011 m. gruodžio 11 d., sekmadienis

Rimtas daiktas

Vakar gavau siuntinį su naujais popieriukais. Degiau iš nekantrumo, kaip noriu pradėti daryti albumą savo dukrytei. Bet ant stalo gulėjo ir priekaištingai į mane žiūrėjo beveik sudėliotas skrebukas. Negalėjau jo nepabaigti.
Šitą skrebuką kūriau nuotraukai, kurioje mūsų Ievutė, pilnomis džiaugsmo akimis, žiūri į kątik prie lovelės pritaisytą naujausią žaislą - karuselę. Ją nupirkom, kai Ievai buvo beveik du mėnesiukai, kai jai rūpėjo į viską žiūrėti, žiūrėti ir dar kartą žiūrėti.
Karuselė groja krūvą skirtingų melodijų, sukasi keturi žaislai, šviečia miegančių žvėrelių paveiksliukai ir ji net turi nuotolinio valdymo pultelį (čia jau mamai privalumas).
Ievos akys išduoda, kad pirkinys pasiteisino šimtu procentų!
Maždaug tai planuoju surašyti šalia nuotraukos. Tik perkėlusi nuotraukas pastebėjau, kad aprašymas taip ir liko tik mano galvoje.




Skrebuko pagrindas iš paprasto spalvoto vatmano. Raidės iš lipdukų lapo, kurį pirkau Suomijoje, viena iškirpta iš seno vaikiško megstuko ir spaustos dymo aparačiuku. Žvėrelių paveiksliukus iškirpau iš dovanų maišelio, kurį aptikau vienam prekybos centre, jie atkartoja žaisliukus esančius karuselėje. Skrebukui pagyvinti prilipdžiau keletą sagų.

Gražios ateinančios Jums savaitės.

3 komentarai:

  1. Labai mielas ir šiltas skrebukas :) O dukrytė kokia laiminga! Graži akimirka.

    Dėl technikos. Kaip dymo juostelė pasendinta?
    "S" raidė patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. kaip miela :) ir aš turiu sūnelio skrebuką su jo mėgstama karusėle :D
    mažylė kokia laiminga... gražumėlis ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėkui Daiva ir Remini. Dymo juostelę pasendinau paprasto juodo rasalo kempinėle. Žinau, kad tai neilgalaikis efektas, bet niekaip kitaip nesugalvojau :)

    AtsakytiPanaikinti