2012 m. kovo 27 d., antradienis

Su taškiukais

Po ilgos pertraukos prisiruosiau vėl papipldyti savo dienoraštį. Ir viskas dėl tų konkursų :) . Jau kone du mėnesius nieko nepildžiau čia, jokių komentarų Jums nerašiau, bet tikrai visus darbelius žiūrinėjau ir gėrėjausi. Kažkokia apatija savam dienoraščiui buvo užėjusi. Pati irgi netinginiavau, artimiausiomis dienomis tvirtai pasižadu viską čia sukelti ir kukliai pasipuikuoti :)
Kaip jau minėjau, šis mano darbelis konkursui. Šį kartą scrapping.lthttp://scrappinglt.blogspot.com/, kuriame reikėjo sukurti netradicinį skrebuką panaudojant tris elementus: sagas, taškuotą popierių ir juostelį ar nėrinuką.
Pristatau savo darbelį. Dariau jį su mintimi, kad tai bus smeigtukas - papuošimas - sveikinimas, kurį labai patogu įsidėti į pieštukinę ir taip nuspalvinti ir taip margą savo darbo stalą.

Nosines raides ir paukščiukus virš Š padariau, bet kai patonavau rašaliuku, jų nebesimato... bet... velniai nematė ;)


Šiltų visiems ateinančių Šventų Velykų!

2 komentarai:

  1. Gražu :)

    O su kuo spaustos raidės? Dymo aparačiuku? Jei Dymo, kitas klausimas :D Ant Dymo aparato juostelių? Klausiu, nes nesu mačiusi baltų juostelių :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip tikrai, su DYMO. Matai, o as turiu tik baltas juosteles. Nuplesus virsutine balta plevele ji tampa metaline, nes viduj - svinine. Cia MB man is darbo tokiu uzfundijo :))) Mielai pasimainyciau i kokia kita spalva su kuom nors, tik reik savuju ploti pamatuoti.

    AtsakytiPanaikinti